Ontstoppen Roosendaal

Bij een verstopping heeft u de hulp nodig van een professioneel bedrijf voor het ontstoppen van uw riool. In de regio Roosendaal zijn wij al jaren de expert op het gebied van ontstoppen. Wij bieden u snelle en vakkundige rioolservice, uitgevoerd door onze vakmannen. Zo bent u altijd verzekerd van een vlugge oplossing!

Wanneer is ontstoppen nodig?

Het riool is slechts bedoeld voor een aantal dingen: alles wat uit ons lichaam komt, alles wat door het afvoerputje past en toiletpapier. Alle andere zaken die door het riool worden gespoeld, kunnen verstoppingen veroorzaken. Ons ontstoppingsbedrijf draagt in zo’n geval zorg voor het weer vrij maken van uw riool. Een verstopt riool is in veel gevallen te verhelpen door middel van het doorspuiten van de leidingen met behulp van een hoge druk unit. Al onze ontstoppingswagens beschikken over zo’n krachtige hoge druk unit met een eigen watertank. Wij werken op natuurvriendelijke basis en maken geen gebruik van chemische middelen bij ontstoppen. Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

24/7 hulp bij spoed

Wat kunnen wij zoal voor u ontstoppen? Hierbij kunt u denken aan:

Voor dringende problemen kunt u ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. Zo weet u zeker dat u snel van de overlast af bent! Aarzel dus niet, maar doe in Roosendaal en omstreken gerust een beroep op onze experts. U kunt ons bereiken op 0165 - 79 90 27 of door ons contactformulier in te vullen.