Rioolinspectie in Roosendaal

Problemen aan de riolering zijn vaak niet zo eenvoudig vast te stellen. Daardoor nemen veel mensen pas contact met ons op als er daadwerkelijk overlast is ontstaan. Het is echter beter om er al eerder bij te zijn, om zo hinder en onnodig hoge reparatiekosten te voorkomen. Maar hoe doet u dat wanneer u niet weet hoe uw riool erbij ligt? Wij hebben het antwoord: u kiest voor rioolinspectie. In de regio Roosendaal kunnen de rioolexperts van K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen dit voor u uitvoeren.

Rioolinspectie in Roosendaal camera inspectie

Uw riool nakijken doen wij in de meeste gevallen met behulp van camera inspectie. We brengen een infrarood camera in uw riolering aan, en kunnen op een scherm meekijken naar de beelden. Zo kunnen we precies zien waar eventuele problemen zich bevinden. Problemen zoals een verstopping, wortelgroei of een rioolbreuk zijn zo eenvoudig op te sporen. U kunt met de monteur meekijken op het scherm. Hij kan u vertellen wat hij constateert. Aan de hand van het probleem geven wij een advies hoe dit te herstellen. Veelal zal een kleine rioolreparatie de problemen verhelpen. Is de staat van uw riolering niet zo goed meer, kunnen wij ook een (gedeeltelijke) rioolrenovatie voor u uitvoeren. Een camera inspectie riool is altijd zonder hak- en breekwerk.

Inspectie riool in Roosendaal rookdetectie

K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen kan ook op een andere manier een rioolinspectie uitvoeren. Wij beschikken ook over de mogelijkheid om een rookdetectie uit te voeren. Wanneer kiezen wij voor een rookdetectie? Rioolproblemen zoals een rioollekkage en rioolstank kunnen al bij de kleinste gebreken aan het riool ontstaan. Deze scheurtjes zijn zo klein dat ze niet met een camera inspectie te zien zijn. Uw riolering hoort een gesloten systeem te zijn. Door uw riool vol te blazen met (milieuvriendelijke) rook en te kijken waar de rook het riool verlaat kunnen de kleinste lekkages opgespoord worden. Heeft u last van rioolvliegjes of kampt u met rioolstank in huis? Dan is een detectie mer rook voor u de oplossing.

Rioolinspectie in Roosendaal contact

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden, of wilt u ons meteen inschakelen voor een rioolinspectie? Neem dan gerust contact met ons op. Vul ons contactformulier in, dan hoort u vlug van ons. Ook kunt u ons telefonisch bereiken: op het telefoonnummer 0166 - 74 83 15 staan we u graag te woord. In Roosendaal en omstreken zetten wij graag onze expertise voor u in.