Rioollekkage in Roosendaal

Van alle problemen die kunnen optreden bij uw woning, behoort rioollekkage beslist tot de vervelendste. Niet alleen is het lastig vast te stellen, waardoor vaak pas in een laat stadium actie wordt ondernomen. Ook kunt u met vervelende gevolgen te maken krijgen, zoals rioolvliegjes en rioolstank. Om nog meer overlast te voorkomen, raden wij als rioolspecialist altijd aan om er zo vlug mogelijk een vakman bij te halen. In de regio Roosendaal zijn onze medewerkers u hiermee graag van dienst. Wij zorgen ervoor dat het lek in de riolering snel en zorgvuldig wordt gerepareerd.

Aan de slag met rioollekkage

Vaak is het moeilijk om uit te zoeken waar een lekkage zich precies bevindt. Gelukkig beschikken wij over moderne apparatuur die wij hiervoor inzetten. We maken bijvoorbeeld gebruik van een infrarood camera, waarmee we in het riool kunnen kijken en breukjes kunnen opmerken. Wanneer we de locatie van de rioollekkage hebben gedetecteerd, gaan we vervolgens aan de slag om het lek te repareren. Soms vervangen we hiervoor een gedeelte van de riolering; soms is dat niet nodig. Per situatie beoordelen we op basis van onze uitgebreide ervaring wat de beste oplossing is.

Wilt u gebruikmaken van onze expertise in rioollekkage? Neem dan gerust contact met ons op! In Roosendaal en omstreken staan we voor spoedgevallen 24/7 voor u klaar!