Rioolrenovatie Roosendaal

Een goedgelegd riool kan decennialang meegaan. Daarna is vervanging vaak zelfs nog niet eens nodig. Rioolrenovatie is dan een goede optie. Hierbij worden de zwakke plekken van de buizen bedekt, zodat het stelsel er weer optimaal bij ligt. In de regio Roosendaal kunt u voor deze vorm van rioolreparatie bij ons terecht. Dus merkt u (terugkerende) problemen zoals een verstopping, rioollekkage of misschien rioolstank? Wacht dan niet langer om een rioolspecialist in te schakelen. Onze medewerkers beschikken stuk voor stuk over uitgebreide expertise op dit gebied. Ze zetten hun kennis graag voor u in!

Hoe pakken wij rioolrenovatie aan?

Het renoveren van de riolering kan op verschillende manieren worden gedaan. Wij maken hiervoor in veel gevallen gebruik van een riooltechniek de relinen wordt genoemd. Daarbij brengen we via een put een kous aan in de buizen. Deze laten we uitharden, waardoor zich een nieuwe, stevige laag in het riool vormt. Zwakke plekken worden op deze manier afgedekt. Dankzij relining bespaart u niet alleen de kosten die een complete vervanging met zich mee zou brengen. Ook scheelt het veel hinder en overlast, omdat het riool meestal niet opengebroken hoeft te worden.

Neem contact op

Overtuigd door de voordelen van rioolrenovatie en wilt u ons inschakelen? Of wilt u eerst nog meer informatie? Wij staan u graag te woord. Bel ons op het telefoonnummer 0166 - 74 83 15, of vul ons online contactformulier in. In en om Roosendaal kunt u op ons rekenen!