Rioolservice Roosendaal

Onze rioolservice in Roosendaal helpt u graag bij een verstopping of een ander probleem met uw riool. Lees hieronder alles over ons bedrijf en onze service of bel gerust op 0166 - 74 83 15. K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen heeft meerdere monteurs in de regio rijden en staat bij spoed binnen een uur bij u op de stoep.

Werkzaamheden rioolservice Roosendaal

De werkzaamheden van onze rioolservice in Roosendaal lopen uiteen van rioolreiniging en rioolinspectie tot rioolrenovatie en het aanleggen of vervangen van riolering. Denk hierbij aan nieuwbouw, maar ook bij oude huizen vervangen of leggen wij nieuwe riolering aan. Bij oude huizen wordt het riool soms gedeeld. Wij scheiden het riool, zodat uw woning netjes afzonderlijk op het riool is aangesloten.

Onze werkwijze is altijd afhankelijk van de situatie. We kijken eerst naar de oorzaak van een rioolprobleem en bieden dan een passende oplossing. Bij een verstopping kijken we naar de oorzaak van de verstopping en reinigen uw riool bijvoorbeeld door middel van hoge druk of met een veer. Bij een lekkage kijken we door middel van een rioolinspectie waar het probleem precies zit, zodat we een oplossing op maat kunnen bieden. Hierdoor voorkomen we onnodig sloop- en graafwerk.

Riool reparatie

Heeft u steeds problemen met uw riolering, dan kunt u bij ons terecht voor riool reparatie. Wat houdt riool reparatie in? Dit is afhankelijk van het probleem met uw riool. Is er een lekkage, dan kunnen wij uw riool renoveren door middel van relinen. Hierbij wordt als het ware een nieuwe leiding in de oude gezet. Dit proces is minder arbeidsintensief en kost minder tijd dan een nieuwe leiding aanleggen en is daardoor een goed en veelgebruikt alternatief. Soms is het vervangen van de riolering wel gewenst, bijvoorbeeld als er te veel schade aan het riool is. Wij bekijken uw situatie en overleggen met u wat de beste oplossing is.

Waarom kiest u voor onze rioolservice Roosendaal?

  • geavanceerde apparatuur waardoor onnodig sloop- en graafwerk wordt voorkomen;
  • gecertificeerd personeel met verstand van zaken;
  • 2 maanden garantie op onze werkzaamheden;
  • ook voor de horeca, industrie, detailhandel, woningbouwverenigingen en gemeenten;
  • 1 aanspreekpunt die tijdens werkzaamheden op de hoogte is van uw situatie;
  • 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Contact met onze rioolservice Roosendaal

Wilt u direct af van uw rioolprobleem? Wij zijn dag en nacht bereikbaar. U kunt ons echt midden in de nacht bellen. Bij spoed springen wij in de auto en staan binnen een uur bij u op de stoep. Heeft het geen haast, dan nog hebben wij een flexibele planning en kunnen wij u meestal binnen 24 uur helpen. Bel gerust 0166 - 74 83 15 of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag!